Vanaf nu zijn onze kaarten ook te versturen door heel Nederland!

Een jungle kaart van het merk Creative Lab, een vrolijke kaart uit de serie Soda of juist iets meer rust in de serie By Heart: iedereen waardeert het om een kaart te ontvangen.

Het versturen van een kaart in Nederland duurt meestal niet langer dan 1 of 2 werkdagen. Wanneer u uw bestelling voor 15:00u plaatst, leveren wij de kaart dezelfde dag nog aan bij PostNL. Meestal ligt de kaart de volgende dag meteen al op de deurmat bij de ontvanger. Wij zijn natuurlijk wel afhankelijk van de levertijd bij PostNL en hebben hier dan ook geen invloed op. Op zondag en maandag bezorgt PostNL geen kaarten.

Een kaart versturen voor een datum verder in de toekomst? Geef ons de gewenste leverdatum aan en wij zorgen dat wij ruim op tijd de kaart op de bus doen.


Wat kost een kaart versturen?

Onze kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €1.50 ex verzendkosten. De verzendkosten bedragen €1.-.

Wanneer moet ik mijn kaart bestellen voor een bepaalde bezorgdag?

Zie in onderstaand schema wanneer uw bestelling geplaatst moet zijn voor de gewenste leverdatum. Dit schema is onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij hebben geen invloed op de levertijd van PostNL. 

Besteldag Bezorgdag
Maandag voor 15:00uDinsdag
Dinsdag voor 15:00uWoensdag
Woensdag voor 15:00uDonderdag
Donderdag voor 15:00uVrijdag
Vrijdag voor 15:00uZaterdag
Zaterdag voor 15:00uDinsdag
Zondag voor 15:00uDinsdag

Bezorging door InaFlora

Kiest u voor bezorging door onszelf in Purmerend of Ilpendam, omdat u bijvoorbeeld nog andere artikelen uit onze webshop wil laten bezorgen? Selecteer dan in de keuzelijst 'toevoegen aan andere artikelen in de webshop'. Het is niet mogelijk om alleen kaarten te laten bezorgen wanneer uw totaalbedrag lager is dan €9.99.

© 2016 - 2021 InaFlora | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel