Voorwaarden bloemenabonnement

Bij het abonnement kan gekozen worden voor wekelijks of om de week een boeket thuis te laten bezorgen. 

De minimale looptijd van het één keer in de week abonnement is 4 weken. Bij de laatste levering zal er overleg plaatsvinden over eventuele verlenging. Na de 4 weken is het abonnement per direct op te zeggen.

De minimale looptijd van het om de week abonnement is 8 weken. Bij de laatste levering zal er overleg plaatsvinden over eventuele verlenging. Na de 8 weken is het abonnement per direct op te zeggen.

Het boeket dat geleverd gaat worden, kan niet uitgezocht worden door u. Wel geeft u bij het afsluiten van het abonnement uw voorkeuren qua bloemen en kleuren door. Hier passen wij het boeket altijd op aan.

Betaling

Bij de eerste keer van het afsluiten van het abonnement betaalt u voor vier boeketten. Dit kan bij ons in de winkel, aan de deur met ons pinapparaat/contant of online. Daarna kunt u per pin of contant per keer betalen of een gewenst aantal boeketten per keer.

Actie: gratis vaas

Bij de abonnementsvormen M en L ontvangt u van ons eenmalig een gratis vaas. Bij abonnement S kunt u een vaas erbij kopen voor het actietarief van €5.-. U kunt kiezen voor een wisselvaas. Hierbij zorgen wij dat de bloemen schuin afgesneden zijn en in de juiste temperatuur water zijn gezet. Hiervoor kunt u bij ons eenmaling voor het actietarief van €5.- een wisselvaas kopen*. Bij elke levering nemen wij de wisselvaas mee terug naar de winkel. Zo worden uw boeketten altijd op de vaas bij u afgeleverd. Bij verlenging of opnieuw afsluiten van een abonnement krijgt u geen nieuwe gratis vaas. 

*Bij maat S krijgt u geen vaas cadeau. Indien u wel gebruik wil maken van de wisselvaas heeft u twee wisselvazen nodig. Het actietarief geldt dan ook voor beide vazen.

Bezorging

Bezorging van het abonnement binnen Purmerend, Zuidoost Beemster, Ilpendam en Broek in Waterland is altijd gratis. Hierbuiten gelden de normale bezorgkosten. Deze kunt u nalezen op onze website.

Het bezorgmoment kunt u zelf kiezen. Hierbij kunt u kiezen uit een dag van dinsdag tot en met vrijdag. Zaterdag in overleg.

Een andere bedrag per boeket

Wanneer een ander bedrag gewenst is per boeket, valt dit altijd te bespreken. Een lager bedrag dan 14.99 is mogelijk, maar dan worden er bezorgkosten in rekening gebracht bij thuisbezorgen.

Tijdelijk stopzetten

Het tijdelijk stopzetten van het abonnement is mogelijk. Dit dient een week van te voren telefonisch of via de mail doorgegeven te worden. De boeketten die in die periode niet geleverd zijn, worden op een later moment geleverd.

InaFlora (opdrachtgever) behoudt zich van het recht wijzigingen door te voeren in de voorwaarden zonder de klant (opdrachtnemer) hierover te informeren.

 

 

© 2016 - 2024 InaFlora | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel